888 Pesti Srácok

q-brand.com

Villa Harmónia Gyula

legfontosabb-emberi-tulajdonságok

A Villa harmónia minden szobája, bútorzata kézimunka, és hűen tükrözi a tulajdonos szépség iránt érzett rajongását. Minden szoba a vendégek igényeinek és kényelmének figyelembevételével lett kialakítva. Olyan egyedi atmoszférában lehet pihenni, mely felejthetetlenné teszi az itt eltöltött időt. A 9 db egyedien berendezett szoba között nincs két egyforma. Minden szoba klimatizált, fürdőszobás (zuhanykabinnal vagy sarokkáddal felszerelt), hajszárítóval ellátott, és néhány pótágyazható. A földszinten található teljesen felszerelt konyhában ingyenes kávé és tea várja az ide érkező vendégeket. A panzióhoz egy 45m2-es fedett terasz és kert is tartozik, ahol kellemes árnyékos környezetben lehet pihenni. Újdonságként a már meglévő jacuzzi és szauna mellett egy székely dézsával is várják azokat, akik itt szeretnék kipihenni a fárasztó hétköznapokat. Egyszerű és látványos. Ez a Villa Harmónia.

Harmónia Villa Gyula: Napi ár 2 vagy több főre - Gyula akciós csomagok

Blog címlap - Gyulai szállások, programok, wellness - Gyula, a történelmi fürdőváros Ez a weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) használ. Az oldal használatával hozzájárul az adatok elemzéséhez, használatához. Bővebb információ Elfogadom

A Villa harmónia minden szobája, bútorzata kézi munka, és hűen tükrözik a szépség iránt érzett rajongásunkat, melyek az Ön igényeinek és kényelmének figyelembevételével lettek kialakítva. A 10 db egyedien berendezett szobánk között nincs két egyforma. Minden szoba klimatizált, fürdőszobás (zuhanykabinnal vagy sarokkáddal felszerelt), hajszárítóval ellátott, és néhány pótágyazható. A földszinten található teljesen felszerelt konyhában ingyenes kávé és tea várja az ide érkező vendégeket. A panzióhoz egy 45m2-es fedett terasz és kert is tartozik, ahol kellemes árnyékos környezetben pihenhet. Igény szerint ellátást is kínálunk a svédasztalos reggeli a Romantika panzióban és az ala carte vacsora pedig a Marcos étteremben vehető igénybe. Panziónk minden szobáját egyedi stílusban alakítottuk ki azért, hogy a vendégeink zavartalanul álmodozzanak, és belevesszenek a szobák által életre keltett térbe. Olyan egyedi atmoszférában pihenhet, mely a vendégeink számára felejthetetlenné teszi az itt eltöltött időt.

  • Villa Harmónia ¤ SZÉP Kártya elfogadóhely Gyula
  • Házi füstölt sonka
  • Noragami 11 rész
  • Villa Harmónia Apartman Gyula - Szallas.hu
  • ByeAlex és a Slepp koncert 2020 - Budapest BOK Csarnok - BOK csarnok- e-jegyiroda.hu
  • Harmónia Villa Gyula: Napi ár 2 vagy több főre - Gyula akciós csomagok
  • KARÁCSONYI 3D FÜRDŐSZOBA SZŐNYEG SZETT
  • Yogi bio tea édes chai 17x2g - DiszkontDiéta
  • Startalk hu vélemények
  • Lármás család teljes film magyarul videa
  • Jófogás malac eladó ingatlanok
villa harmónia gyula iskola

Harmónia Villa Gyula: Napi ár 2 vagy több főre - akciós csomag szilveszterre

500 Ft/fő/éj Felárak: Éjszaka hosszabbítás: 12. 000 Ft/2 fő/éj Hétvégi felár: 8. 000 Ft/utalvány (péntek és/vagy szombat éjszaka) Idegenforgalmi adó 2021-ben: 450 Ft/fő/éj (18 éves kortól) Érvényesség Az utalvány felhasználható: 2022. június 10-ig hétköznapokon. Hétvégéken felár ellenében, a szabad helyek függvényében, a szálláshellyel előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján. Kivéve: 2021. 12. 23. -2022. 01. 02., 02. 11. -13., 03. -16., 04. 15. -18. és 06. 03. -06. között, valamint a Pálinkafesztivál idején. Fizetési feltételek Az ajánlat lefoglalása után 5 napon belül a teljes vételárat ki kell fizetni. Villa Harmónia bemutatkozása A Villa Harmónia egy vintage stílusban berendezett, 2018-ban teljes körűen felújított vendégház, amely a Várfürdőtől 250 méterre, egy csendes utcában található. A 9 db egyedi berendezésű szoba között nincs két egyforma, így mindenki saját igényének megfelelően választhat sarokkádas fürdőszobát vagy akár baldachinos franciaággyal ellátott klimatizált szobát.

murmir / 2018. 04. 26. Páros élményekre szabva Éppen a Pálinkafesztivál idejére készült el a város legújabb apartmanja, a Villa Harmónia. A Romantika Panziót is üzemeltető Sándor Hajnalka és párja, annak sikeréből kiindulva vágott bele a fejlesztésbe. Ahogyan Hajni mondta "úgy látszik, van igény az irányzatra, amit képviselünk" – már hogy ne lenne, hiszen a kedvesség mindenkinek bejön, főleg egy kis romantikával kombinálva. Ebből pedig a Villa Harmóniában van bőven, baldachinos ágyak, apró, finom kis részletek, teljesen egyedi szobák és rengeteg ötlet, amitől valóban otthon érzi magát az ember már az első pillanattól, ahogyan belép az ajtón. A másik szálláshelyükhöz hasonlóan, itt is minden a tulajdonosok keze munkáját dicséri – nem igazán van a boltból semmi – árulta el Hajnalka. A Villa Harmónia 9 szobájából mindegyik kétszemélyes, az apartman leginkább olyan párok számára ideális, akik szeretnék felfedezni a várost és a környéket. Természetesen minden szobában van hűtő, TV, wifi, gyönyörűen kivitelezett fürdőszoba, a konyha viszont közös, a közelben lévő két étteremnek köszönhetően pedig lehet reggelivel vagy akár több étkezéssel is kérni a szállást.

  1. Köpönyeg székesfehérvár 15 napos 5
  2. Nyitott mri győr location
  3. Bauhaus laminált padló