888 Pesti Srácok

q-brand.com

Éttermi Káposztasaláta Recept / Rendkívül Ízletes Káposztasaláta Sárgarépával | Topreceptek.Hu

sun-city-tattoo-szeged

A káposztasaláta az egyik kedvenc salátám. Az egyetlen, ami nem kedvencem benne, míg legyalulom, de hát erre van pár pasi a családban, akinek könnyebben megy. Ha már készítem, akkor egy közepes fej káposztából készül, és üvegekbe töltöm, a hűtőben elvan pár hétig, amíg elfogy. Ezt nem szoktam befőzni télire, mert valahogy mindig egyszerűbb volt frissiben összedobni. 40 perc 2 evőkanál ételecet (20%-os) 2 evőkanál kristálycukor 1 kávéskanál köménymag (őrölt) 2 közepes fej vöröshagyma 3 db befőttesüveg (300 ml-es)

  1. Éttermi káposztasaláta recent version
  2. Káposztasaláta - Receptek - Laptopkonyha - videó receptek képpel
  3. Kfc Káposztasaláta Recept / Kfc Káposztasaláta Recent Article

Éttermi káposztasaláta recent version

Igy marad ropogós. Mi egy kis borsot szoktunk tenni, de van hogy csak a tányéron. 19:32 Hasznos számodra ez a válasz? 5/6 anonim válasza: 58% én csak simán ecet-cukor-icipici só-fehérbors kombóval csinálok salátalevet, és abban hagyom ázni, nekem olyan, mint az étteremben. sőt, a kínai büfékben csilivel csinálják ugyanezt, valami isteni! 2010. 23. 19:49 Hasznos számodra ez a válasz? 6/6 anonim válasza: Gyalult káposzta. Kb 1kg Gyalult vöröshagyma Kb 10dkg Lesózod kb 1-1, 5 ek. Só Majd hagyd állni egy 20-30 percet Majd keversz egy savanyulevet Kb 2-3liter víz Kb 2dl ecet Kb 20dkg cukor A lényeg hogy intenzív savanyu meg édes íze legyen. Rád bizom mennyire szereted. Majd felöntöd vele s hűtöbe rakod egy napot. Ha szereted a köményt 1-1, 5 teáskanál örölt kömény. Óvatosan nagyon intenzív. S bebarnul tőle a saláta kicsit. Én nem rakok bele, az etterembe se othon se. 2017. 19:29 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

Káposztasaláta - Receptek - Laptopkonyha - videó receptek képpel

Nincs ilyen. A főzés sose egy kőbevésett dolog, nincs egy kódex, amiben benne lenne a "nagy menzás káposztasaláta" receptje, amitől eltérni csak fővesztés terhe mellet lehet. A káposztasaláta olyan, amilyenre csinálják. Majd ha elmegy nyugdíjba a konyhás néni, (aki valószínűleg csinálja) és más lesz helyette, akkor majd a saláta is más lesz. Hacsak nincs az adott konyhának pontos receptje, amitől nem térnek el. Egyébként nagy varázslat nincs benne. Nem annyira édes, és sok benne a kömény? Hát... akkor talán több cukor kell bele, és kevesebb kömény. :) Egyáltalán nem biztos, hogy dekázgatják, meg grammozgatják az ízesítő anyagokat. Sőt, kb 99%-ra mondom, hogy ha van is egy mérvadó recept, attól még ízlés szerint ízesítik, mert az összetevők mindig változnak, nem lehet ugyanannyi cukorral ugyanolyan édes salátát csinálni. Szóval ahány ház, annyi szokás, úgyhogy ha ezt a bizonyos salátát konkrétan egy helyen etted, akkor az ott dolgozóktól kéne megkérdezni a receptet. (Ja, és ne szidd az anyjukat, ha esetleg nem mondanák el, sok helyen -nagyobb cégeknél- mindenre kiterjedő titoktartási szerződést íratnak alá.

éttermi káposztasaláta recept za éttermi káposztasaláta recept met

Kfc Káposztasaláta Recept / Kfc Káposztasaláta Recent Article

  • Éttermi káposztasaláta recept logga in
  • Éttermi káposztasaláta receptions
  • Éttermi káposztasaláta réception
  • Éttermi káposztasaláta recent article

Elkészítés 1. lépés A káposzta külső leveleit szedd le, majd gyaluld le. Esetleg éles késsel is leszelheted jó vékonyra. A vöröshagymát pucold meg, vágd fel, és a lereszelt répával együtt tedd a káposztához. Hintsd meg sóval, forgasd össze, pihentesd 10 percig, majd nyomkodd ki a sós levet. Utána szórd hozzá a borsot. Az ecetet keverd össze a vízzel, a cukorral, az őrölt köménnyel, és főzd két percig. Várd meg, míg langyosra hűl. Kóstold meg, ha kell, dobj még hozzá fűszert, és öntsd a káposztára. Akár rögtön eheted is, de jót tesz neki, ha legalább egy órán át hűtöd. Zárható üvegben, hidegen egy-két hétig biztosan friss marad. A káposztát akár egészséges, kalóriaszegény köretként is bevetheted. Fűszeresen isteni fogás! Hozzászólások

A KFC Copycat Coleslaw receptünk olyan ízű, mint amit az étteremben szolgálnak fel, de most már otthon is elkészítheti. Ez a káposztasaláta recept a BBQ tökéletes körete. ihletett káposztasaláta recept Tudod, hogy sok recept-inspirációt kapunk kedvenc éttermeinkből? Imádunk otthon éttermi recepteket készíteni! Ez a KFC Coleslaw minden helyszínen megtalálható és tökéletesen passzol hozzá. Ha időben le akarja vágni, vásároljon egy zacskó aprított káposzta és sárgarépa az élelmiszerbolt termékrészlegében. Ha a káposztát túl vastagra vágják, apróra vághatja a zacskóban lévő anyagot, vagy átfuttathatja az élelmiszer-feldolgozón. káposztasaláta Recept hozzávalók? káposztafej aprított sárgarépa hagyma Miracle Whip (nem majonéz – a KFC ízéhez szükségünk van a Miracle Whip csípőjére! ) cukor tej író citromlé fehérecet só és bors A tökéletes káposztasaláta receptjének titka Az évek során rengeteg tippet és trükköt gyűjtöttünk össze, és a káposztasaláta titkunk csak a legjobb lehet. Ha tökéletes káposztasalát akarsz, minden nagy káposztasaláta receptben csak egy dolgot kérsz: hagyd pácolni!

éttermi káposztasaláta recept med