888 Pesti Srácok

q-brand.com

Dr Balaton Sorozat

no-spa-szoptatáskor

Nagy örömünkre szolgál, hogy ezzel a sorozatötletünkkel vissza tudunk térni a TV2 képernyőjére" – tette hozzá Diószegi Judit, a Doktor Balaton vezető producere, kreatív vezetője. A Doktor Balaton most felvett jeleneteit 2021 tavaszán láthatják majd a nézők a TV2 képernyőjén. Diószegi Judit, a sorozat vezető producere és kreatív vezetője is a Media1 rádióműsorának vendége volt nemrégiben férjével, Kapitány Ivánnal. Az interjú, melyben a sorozatgyártás kulisszatitkairól beszélgettünk ITT hallgatható vissza. További hírek találhatók a Media1-en.

  1. Dr balaton online sorozat
  2. Kiderült, hogy mikor folytatódik a Doktor Balaton - SorozatWiki
  3. Doktor Balaton – Új napi sorozatot indít a TV2 (nlc.hu) – hirbalaton.hu
  4. Doktor Balaton - Sorozat.Plus Online

Dr balaton online sorozat

Premierdátumot kapott a Doktor Balaton 3. évada - SorozatWiki Kihagyás A Doktor Balaton 1. évada 2020 utolsó napjaiban kezdődött és február végéig volt képernyőn a TV2-n. A sorozat 2. szezonja pedig nyáron volt látható a csatornán. A széria 2. etapja rossz nézettséget hozott, de már korábban berendelték a 3. évadot. A múlt héten megérkezett a 3. szezon első előzetese, most pedig azt is nyilvánosságra hozták, hogy mikor indul a széria következő etapja. A Doktor Balaton 3. évada április 11-én, hétfőn debütál a TV2-n. A produkció hétköznaponként, a Szerencsekerék után jelentkezik majd új epizódokkal. Részletek a TV2 Csoport közleményében: Duska bácsi és Cili néni, Doktor Balaton, Leó, Dr. Sipeki, Zsóka, Csicsó vagy éppen Ágika… Csak néhány név a kedvenc karakterek közül, akiket a TV2 napi sorozatának nézői már jól ismernek, és akiket olyan remek színészek formálnak meg, mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Mészáros András, Gula Péter, Bezerédi Zoltán, Pálfi Kata, Ujlaki Dénes vagy Nyírő Bea. Hozzájuk, és a többi népszerű színészhez a folytatásban jó néhány új, izgalmas szereplő csatlakozik.

Kiderült, hogy mikor folytatódik a Doktor Balaton - SorozatWiki

A televíziónézők, majd 2021 tavaszán találkozhatnak a sorozattal, a TV2 képernyőjén

Doktor Balaton – Új napi sorozatot indít a TV2 (nlc.hu) – hirbalaton.hu

Doktor Balaton címmel hamarosan debütál az új magyar fejlesztésű napi sorozat a TV2 képernyőjén. A színészek listáján olyan ismert nevek szerepelnek, mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Mészáros András, Gula Péter, árközi Nagy Ilona, Hirtling István és Pálfi Katalin. A TV2 által csak "magyar Dallasként" emlegetett új napi sorozat történetének helyszíne a balatonfelvidéki Balatonmeggyes, a cselekmény középpontjában pedig az egyedülálló és hatásos gyógyvíz áll. Azt ígérik, hogy a hamarosan hétköznap esténként képernyőre kerülő sorozatban nem lesz hiány váratlan fordulatokban, a dráma és a vígjáték elemeit ötvöző történet számos meglepetést tartogat majd estéről-estére azoknak, aki figyelemmel kísérik a Mészáros András címszereplésével készülő dramedy-t. A sorozat előzetesét itt nézhetitek meg:

Doktor Balaton - Sorozat.Plus Online

  1. Nagy hírt közölt a TV2! Folytatódik a népszerű sorozat - Blikk Rúzs
  2. Jászkarajenő falunap 2019 - Napok - ünnep, szabadság, fesztivál
  3. Doktor Balaton 1 évad (2020) - Teljes évad online magyarul reklám nélkül
  4. Vb focipálya mérete windows 10
  5. Kiderült, hogy mikor folytatódik a Doktor Balaton - SorozatWiki
  6. Időjárás előrejelzés vonyarcvashegy
  7. Eladó telek badacsony a 1
  8. Doktor Balaton – Új napi sorozatot indít a TV2 (nlc.hu) – hirbalaton.hu