888 Pesti Srácok

q-brand.com

Vidéki Idősek Otthona – A Koronavírus Tombol A Vidéki Idősotthonban Is – Pesti Hírlap

probiotikum-antibiotikum-mellé

A gondozottak több mint fele fertőzött a borsodnádasdi idősek otthonában – adta hírül Kormos Krisztián polgármester. Az intézmény állami fenntartású. Nem csak fővárosi, de vidéki idősek otthonában is felütötte fejét a koronavírus-fertőzés. A háromezer fős lakosságú, Ózdtól 10 kilométerre található településen található idősotthon fenntartója a Észak-Borsodi Integrált Szociális Intézmény. "…tudomásunk szerint a tegnapelőtti napon valamennyi ellátottat és gondozót teszteltek a helyi – ismételten hangsúlyozom, hogy nem az önkormányzatunk fenntartásában működő – időskorúakat ellátó intézményben. A mai napon érkeznek a tesztek eredményei az érintettekhez, amiről – nem hivatalosan, de hitelesnek mondható helyről – elmondható, hogy az intézmény jelentős százaléka koronavírussal fertőzött" – tette közzé Borsodnádasd Facebook-oldalán Kormos Krisztián, a település polgármestere. "Ténylegesen nem tudok pontos számokat, de úgy tűnik a 41 fős intézmény több, mint fele érintett. Amiért fontosnak tartom az Önök informálását: erre sincsenek biztos adataink, de nagy a valószínűsége annak, hogy a fertőzés kikerült az intézmény falain kívülre is – vagy onnan került be.

  1. Újabb, ezúttal vidéki idősotthonban találtak koronavírusos beteget | Alfahír
  2. Idősek otthona | Szakcs
  3. Pest megye
  4. A LEGJOBB Idősek otthona érdekel? | Közelben.hu!
  5. A koronavírus tombol a vidéki idősotthonban is – Pesti Hírlap
  6. Miskolc

Újabb, ezúttal vidéki idősotthonban találtak koronavírusos beteget | Alfahír

  1. A LEGJOBB Idősek otthona érdekel? | Közelben.hu!
  2. A bletchley kör imdb
  3. Vidéki idősek otthona üröm
  4. Újabb, ezúttal vidéki idősotthonban találtak koronavírusos beteget | Alfahír
  5. Elkeserítő helyzetben a vidéki idősek: csak Budapest és 3 megye húzza fel a nyugdíjátlagot

Idősek otthona | Szakcs

Pest megye

vidéki idősek otthona budapest

A LEGJOBB Idősek otthona érdekel? | Közelben.hu!

Mivel 5 százalékkal növelték januárban a nyugdíjakat, így minimum 2, 5-3 százalékos emelés látszik az adatokból a nyugdíjszakértő szerint. A Pénzcentrum utánajárt egy érdekes kiskapunak, ami az élelmes magyarok körében a népszerű nyugdíjcélú megtakarításokkal kapcsolatban terjed. Kiderült, a lehetőség szinte mindenki előtt nyitva áll. A magyar nyugdíjakat a törvény szerint évente legalább az infláció mértékével emelni kell. A magyarok a nyugdíjkorhatár emelésével számolnak, a legpesszimistább fiatalok szerint ők 73-74 évesen mehetnek majd nyugdíjba A magas infláció miatt, soron kívüli nyugdíj kiegészítésre van szükség - közölte a Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület.

A koronavírus tombol a vidéki idősotthonban is – Pesti Hírlap

Szakcs Község Önkormányzata 7213 Szakcs, Kossuth Lajos u. 4. 06 74 485 215

Miskolc

Mint kiderült az országos átlagnyugdíjat Budapesten kívül csak Fejérben, Pest megyében és Komárom-Esztergomban haladja meg az ellátások átlagos összegei. A főváros jócskán felhúzza az átlagot, hiszen itt majdnem 180 ezer forintot kapnak átlagosan a nyugdíjasok, ami 23 ezerrel több, mint a második helyezett Fejér megyében. KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT! A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4, 73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5, 49% a THM; a Budapest Banknál 5, 68%; a Sopron Banknál 5, 72%, a MagNet Banknál pedig 5, 73%; míg az Takarékbanknál 5, 78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre.

vidéki idősek otthona veszprém
  1. Ingyen sms azonnal 2 cz