888 Pesti Srácok

q-brand.com

Szakáll És Hajvágó

legfontosabb-emberi-tulajdonságok

Főoldal Szépség, Egészség & Baba Férfi kozmetika Egyéb férfi szőrtelenítés Braun MBBT7 szakáll- és hajvágó. -6% Braun MBBT7 szakáll- és hajvágó Garancia: 2 év - garancia 39 hosszbeállítású precíziós trimmelőgomb 100%-ban vízálló AutoSensing motor Részletes leírás » 19 999 Ft 21 290 Ft (6%) Hasonló népszerű termékek Braun MBBT7 szakáll- és hajvágó adatai: Éles, gyors, hatékony szakáll- és hajvágó. 39 hosszbeállítású precíziós trimmelőgomb Design kiadás: szakáll- és hajvágó exkluzív utazótokkal a Braun 100. évfordulója alkalmából Életen át tartó, éles pengék: Német tervezés, tartós kialakítás. A csúsztatható szakáll- és hajfésűkkel 0, 5 és 20 mm közötti szakállhosszúság érhető el Li-Ion akkumuláto r akár 100 perc trimmeléshez. 5 perces gyorstöltés egy trimmeléshez A fő szakállvágó fejjel precíz vonalakat és kontúrokat alakíthat ki a nyakán és az arcán Fedezze fel a kiváló kialakítást A Braun MBBT7 szakáll- és hajvágó 100. évfordulós kiadása azt a filozófiát testesíti meg, amely alapján minden Braun-termék készül.

VGR Akkumulátoros hordozható szakáll- és hajvágó - 32 méretb

SilverHome Szakáll és hajegyenesítő fésű - NetKlikk WebShop

szakáll és hajvágó

Braun BT3241 haj -és szakállvágó | Extreme Digital

Extra Garancia Standard A termék eredeti garancia idejének lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Extra Garancia Balesetbiztosítás Baleseti jellegű külső hatás következtében fellépő fizikai károsodás során keletkezett meghibásodásra nyújt védelmet, az eredeti garanciaidő alatt. Akár töréskárra is! Extra Garancia Prémium Mind a Standard, mind pedig a Baleseti csomag szolgáltatásait együttesen tartalmazza. A Standard csomag bővített változata, amely a termék eredeti garancia idejének lejártát követően fellépő műszaki hibák mellett a biztosított termék baleseti jellegű meghibásodásaira is fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Akár töréskárra is! További információért kattints ide!

Remington Magyarország : Hajvágó vs. szakállvágó

  • Szakal és hajvágó
  • • KARDVIRÁG GUMÓK - ELADÓ
  • H m melegitoő nadrag tv
  • Szakállvágó és hajnyíró készletek Elérhetőség Akciók - eMAG.hu
  • SilverHome Szakáll és hajegyenesítő fésű - NetKlikk WebShop

Xiaomi RIWA vezeték nélküli hajvágó, szakállvágó és trimmelő

Szakállvágó és hajnyíró készletek Elérhetőség Újdonságok - eMAG.hu

szakáll és hajvágó hálózati adapter er1410 er1411

Kiváló kialakítás mindenek felett. Egy évszázad a kiváló kialakítás jegyében Az elmúlt 100 évben az összes Braun-termék tervezésekor a kiváló kialakítás filozófiáját követtük. A Braun MBBT7 szakáll- és hajvágó kiadás tisztán tükrözi a Braun lényegét: egyszerű, hasznos és tartós. A jó kialakítás egyszerű A Braun-termékeket könnyű használatra tervezzük. Az AutoSensing motor egyetlen gombnyomással a szakállsűrűséghez állítja be a trimmelő erejét, így még a sűrű szakállt is könnyedén formázhatja a készülékkel. A jó kialakítás hasznos Hisszük, hogy a jó kialakítás egyben hasznos is. A BT7 Design kiadás precíziós gombjával precízen és pontosan dolgozhat, és 39-féle hosszbeállítás közül választhat, 0, 5 mm-es fokozatokban. A jó kialakítás tartós Minden tervet prémium minőségű anyagokkal és kiváló szakértelemmel valósítunk meg. A BT7 Design kiadás professzionális fémpengéi egész életen át élesek maradnak. Precíziós szakálltrimmelés Az állítható fésűkkel a kívánt hosszúságúra nyírhatja szakállát 0, 5 és 20 mm között.