888 Pesti Srácok

q-brand.com

Maradék Mascarpone Felhasználása - Gyümölcsös Mascarpone | Receptváros

probiotikum-antibiotikum-mellé

A kekszet ledarálom. poharakat veszek elő. A poharak aljába krémet kanalazok, majd megszórom a kekszdarával, majs ismét krém. A tetejére csokit reszelek és így tálalom.

Édes élet cukor nélkül: A vasárnapi ebédem, avagy a maradékok felhasználása

Vedd le a fóliát és töltsd meg a körtéket a megmaradt krémsajttal, a csirkét pedig kend meg a mézzel. Tedd vissza a sütőbe és süsd szép pirosra. Rizzsel és vajas burgonyapürével is kitűnő. Máktorta vaníliás mascarponéval 30 dkg darált mák, 15 dkg kristálycukor, 2 evőkanál liszt, 3 dl tejszín, 2 tojás; a krémhez: 50 dkg mascarpone, 1 vaníliarúd, 10 dkg méz, gyümölcsbefőtt Keverd habosra a tojásokat, öntsd hozzá a tejszínt és kavard tovább. Egy külön tálban vegyítsd össze a mákot, a lisztet, a kristálycukrot, csipetnyi sót, végül a tejszínes tojást. Öntsd egy 22 cm átmérőjű kivajazott tortaformába és előmelegített sütőben süsd 160 fokon 25 percig. Keverd krémesre a mascarponét a vaníliával. A kihűlt tésztát vágd félbe és a mascarponés krémmel megtöltve, gyümölcsbefőttel díszítve kínáld. Diós, kakaós mascarponés kiflik 23 dkg vaj 23 dkg mascarpone 2 evőkanál finomítatlan nádcukor 25 dkg liszt 1 tojásfehérje; a diós töltelékhez: 12 dkg finomra vágott dió 7 dkg barnacukor 1 teáskanál őrölt fahéj; a kakaós töltelékhez: 12 dkg kakaópor 12 dkg kristálycukor Keverd össze a vajat a cukorral és a mascarponéval, majd óvatosan keverd hozzá a lisztet.

Egy szép üvegtálban rétegezzük a babapiskótát, a gyümölcsöket, a mascarpones krémet és az áfonyás krémet, vagy tetszés szerint. A tetejét díszítsük gyümölcsökkel, tejszínhabbal. Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni. Receptjeim » Értékelések (5 / 5) 5 1 1 személy értékelt 3 224 megtekintés Kapcsolódó receptek: Görögdinnye eperlikőrrel és vaníliafagylalttal Eperhab recept Eper eperlikőrrel és mascarponével Leveles kabátba bújtatott fahéjas körte Eper tojáslikőrrel és tejszínhabbal Tápérték információk 1 adagra vonatkozik! Energia 346 kcal Zsír 8. 6g Szénhidrát 61. 2g Fehérje 8. 3g

11 isteni sós recept, ha van otthon egy doboz mascarpone | Mindmegette.hu

"> Nyugtassatok meg bennünket, ugye nem csak nálunk marad az ünnepek után még mindig nagyon sok ennivaló? Egyszerűen nagyon nehéz úgy vásárolni, úgy sütni, úgy főzni, hogy mindig minden elfogyjon, és pont elég legyen, de ne legyen kevés. Karácsonykor pedig mindenki ki szeretne tenni magáért, így sok finomság kerül az asztalokra, és utána a hűtőszekrénybe, a sütisdobozba. Na, nálunk a pulyka végül szintén új értelmezést nyert, rakottasként fogyott el sokadik napon, a töltött káposzta maradéka a fagyasztóban várja, hogy újra megkívánjuk, viszont még mindig nagyon sok mézeskalács mosolygott ránk a hópelyhes sütisdobozokból. Oké, oké, a mézeskalács elvileg egy hosszan eltartható édesség, de lássuk be, egy idő után már valahogy senki sem majszolja olyan szívesen, mint amikor kisültek. Úgyhogy gondoltunk egy merészet, és összehoztunk egy újrahasznosított változatot, így lett belőle egy teljesen új és nagyon finom csokis-meggyes torta. Hozzávalók 18 dkg mézeskalács 10 dkg vaj 50 dkg mascarpone (vagy egyéb krémsajt) 20 dkg étcsokoládé 5-6 dkg cukor 0, 5 dl kávé 20-25 dkg meggy (befőtt vagy mirelit) A vajat felolvasztjuk, és a mézeskalácsdarabokkal együtt késes robotgépben összekeverjük.

Így hagyjuk teljesen kihűlni, közben elkészítjük a krémet. 2 evőkanál porcukorral kemény habbá verjük a tejszínt. A mascarponét kikeverjük a maradék porcukorral, a vaníliarúd kikapart magjaival és a citrom finomra reszelt héjával. Végül beleforgatjuk a tejszínhabot. A kihűlt piskótát kitekerjük, vékonyan megkenjük a lekvárral, elsimítjuk rajta a krém 3/4 részét, megszórjuk a gyümölcsök felével, végül visszagöngyölítjük. A tekercset bevonjuk a maradék tejszínes krémmel, és ízlésesen díszítjük a megmaradt gyümölccsel.

  • Mazda cx 30 méretek vs
  • ORIGO CÍMKÉK - norvég női kézilabda-válogatott
  • Mézeskalácsos morzsa-parti - anyakanyar
  1. 40 éves nyugdíj újraszámítása
  2. Széna vagy szalma
  3. Salamon és sába királynője 1995
  4. Fiat punto bontó kecskemét
  5. Forma motoros cipő