888 Pesti Srácok

q-brand.com

Volánbusz Menetrend Nyíregyháza — Volánbusz: Május 1-Jén Indul Az 55-Ös Autóbusz - Nyíregyháza Megyei Jogú Város Portálja - Nyíregyháza Többet Ad!

skoda-hibakód-táblázat

Változik a menetrend a hosszú hétvégén a MÁV-Volán-csoport járatainál: a vonatok március 13-án és 14-én az ünnepnapi, március 15-én pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek; a Volánbusz helyi és helyközi autóbuszai március 12-én a szokásos szabadnapi, viszont 13-án már a munkaszüneti napi, 14-én szabadnapi, 15-én pedig ünnepi és munkaszüneti napi menetrend szerint járnak – tudatta a MÁV-Volán-csoport március 11-én. A kiemelt, forgalmasabb vonalakon a csúcsidőszakokban közlekedő InterCity vonatokhoz - a lehetőségekhez képest - több kocsit kapcsolnak a helyjegy fogyásától függően. Felhívták a figyelmet, hogy a várható jelentős utasforgalom miatt és a pénztárak előtti sorbanállás elkerülése érdekében érdemes a jegyváltáshoz igénybe venni az 5 százalékos kedvezményt nyújtó automatákat, vagy 10 százalékos kedvezménnyel az online jegyvásárlást a megújult Elvirán, vagy a MÁV applikációban. A már nem tanuló 26 éven aluliak a 33 százalékos hétvégi kedvezményt március 11-én 10 órától 15-én éjfélig vehetik igénybe.

  1. Kolorline - Kazincbarcika - Július 1-jétől új Volánbusz-menetrend – Herbolyáról is indulnak autóbuszok Miskolcra
  2. Volanbusz menetrend nyíregyháza
  3. December 12-én lép életbe a Volánbusz új menetrendje | Magyarbusz [Info]

Kolorline - Kazincbarcika - Július 1-jétől új Volánbusz-menetrend – Herbolyáról is indulnak autóbuszok Miskolcra

A Volánbusz idén is folytatja a flotta megújítását a 2018-ban indított nagyszabású járműfiatalítási programjának keretében. Ennek következő lépéseként magyar gyártású, új Mercedes-Benz REFORM 501 LE típusú autóbuszokat állít forgalomba az ország helyközi közlekedésében. Az ITE Bus & Truck Kft. -vel kötött szerződésnek köszönhetően összesen 88 ilyen típusú jármű kezdi meg szolgálatát Fejér, Hajdú-Bihar és Komárom-Esztergom megye útjain. Közülük – az első 6, Fejér megyébe érkezett jármű után - 4 darab már a Hajdú-Bihar megyében élők még kényelmesebb és komfortosabb utazását szolgálja, és nyár közepéig további 40 ugyanilyen busz áll a megye lakóinak szolgálatába. A tavaly nyáron sikerrel zárult beszerzésnek köszönhetően tavaly 365 darab CREDOBUS Econell típusú jármű állhatott forgalomba országszerte, amiket most 88 darab hazai gyártású, új Mercedes-Benz REFORM 501 LE típusú autóbusz követ. Az új autóbuszok nyár közepéig állnak forgalomba Hajdú-Bihar, Komárom-Esztergom és Fejér megye útjain.

Általánosságban elmondható, hogy: számos viszonylaton a jelenleginél egyenletesebb kínálatot biztosító ütemes autóbusz-menetrendet vezet be a Volánbusz; a szomszédos kistérségek között több közvetlen kapcsolat jön létre; a vonatokhoz hangolt autóbusz-menetrendekkel rendszeres vasúti csatlakozások alakulnak ki; a legnagyobb utasforgalommal bíró autóbuszvonalakon az esti és hétvégi időszakban több járat közlekedik, ezzel is javítva a térségben élők mobilitási lehetőségeit. Mátészalka és Fehérgyarmat térségének megyeszékhelyi kapcsolata jelentősen javul és gyorsabbá is válik, mivel a Nyíregyháza–Mátészalka–Fehérgyarmat vonalon bővül az M3-as autópályán közlekedő expresszjáratok száma, emellett a Nyíregyháza–Nyírbátor-Mátészalka–Fehérgyarmat vonalon is a mainál lényegesen egyenletesebben, ütemes menetrend szerint közlekednek az autóbuszjáratok. December közepétől él az új menetrend, érdemes figyelni a tájékoztatókat Az autóbuszok Téglás, vasútállomáson Balkány, Geszteréd, Bököny felől egész napos csatlakozást biztosítanak a Nyíregyháza és Debrecen irányába közlekedő személyvonatokhoz, a Nyírbátor, Máriapócs, Pócspetri irányából érkező autóbuszok pedig Nyíregyházán a Budapestre közlekedő InterCity-vonatokhoz.

Volanbusz menetrend nyíregyháza

A gyermekek, családosok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, nyugdíjasok is élhetnek a szokásos kedvezményeikkel. A vasúttársaság több, turisztikailag fontos vonalon kerékpárszállító kocsikat állít forgalomba március 12-től. MÁV menetrend menetrendváltozás Volánbusz

volanbusz menetrend nyíregyháza

December 12-én lép életbe a Volánbusz új menetrendje | Magyarbusz [Info]

  1. Új menetrend Szabolcs-Szatmár-Bereg megye déli részén december 12-étől
  2. Hajdú-Bihar megyébe is megérkeztek a Volánbusz új buszai | vasutasmagazin.hu
  3. Zsuzsi erdei vasút
  4. Új, ütemes Volánbusz-menetrendek Tiszavasvári térségében
  5. Lifesun trade kft
volánbusz helyi menetrend nyíregyháza

Digitális csatornákon megvásárolható Okosjeggyel kedvező áron lehet igénybe venni a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon közlekedő InterCity járatokat. A másodosztályú IC+ kocsik mellett már az új 1. és prémium osztályú, bisztrószakasszal, csendes és prémium fülkékkel berendezett IC+ kocsiban is utazhatnak az utasok a megyét is érintő több kör-InterCity járattal. Az emeletes KISS motorvonatok hétvégenként pedig már a Budapest-Debrecen és Nyíregyháza között is közlekednek egyes sebesvonatok esetében. Szajoltól Debrecenig felújított pálya biztosítja a gyorsabb, pontosabb, megbízhatóbb vonatközlekedést. A Magyar Falu Program keretében megújulnak Biharnagybajom, Pocsaj-Esztár és Nagykereki vasútállomások; új, korszerű állomásépületet épít a MÁV Szerep és Sárrétudvari megállóhelyeken. A Volánbusz 2018-ban indult jármű-fiatalítási programja keretében – tavaly év végéig lezárt beszerzéseknek köszönhetően – 1700 új és újszerű autóbusz állt, illetve áll forgalomba. A társaság idén további 1000 új jármű beszerzését tervezi.

– rcika, városháza – rcika, kórház – rcika, Ifjúmunkás tér – rcika, aut. áll. – rcika, ÉRV irodaház – Kazincbarcika, Tardonai út 1. – Vécsetal – rcika, Gábor Á. u – rcika (Herbolya), kult. h. b. u. – rcika (Herbolya), erdészház – rcika, Herbolya Tervtáró A Miskolc és Kazincbarcika közötti, Mátyás király utat érintő járat útvonala 3766 Miskolc-Sajószentpéter-Kazincb arcika, Vájár út Miskolc, aut. áll – Miskolc, megyei kórház – Miskolc, repülőtér bej. út – Miskolc, Stromfeld laktanya – S. út – rcika, Szt. vt – rcika, – rcika, Mátyás kir. út – rcika, strandfürdő – rcika, Árpád fejedelem – rcika, Herbolya u. elág. – rcika, aut. áll – rcika, Herbolya u. – rcika (Kertv. ), II. sz. isk – rcika, (Kertv. ), Herbolyai u – rcika (Kertv. ), Munkás u. 44. – rcika, Vájár A Miskolc és Herbolya közötti, Mátyás király utat érintő járat útvonala 3767 Miskolc-Sajószentpéter-Kazincb arcika-Herbolya Miskolc, aut. – Miskolc, Stromfeld laktanya – S. – rcika, temető – rcika, Mátyás kir. út – rcika, strandfürdő – rcika, Árpád fejedelem tér – rcika, aut.