888 Pesti Srácok

q-brand.com

Loic Nego Felesége

probiotikum-antibiotikum-mellé

Éppen ezért szeretnék elnézést kérni tőlük a csapat nevében is, de egyébként is olyan csapatot szerettem volna látni, amelyik küzd, hajt és mindent megtesz a sikerért. Reménykedem, hogy ez hamarosan megvalósul. LABDARÚGÓ NB I 27. FORDULÓ ZTE FC–Budapest Honvéd 3–1 (Lesjak 32., Tajti 45+2. – 11-esből, Spoljaric 85., ill. N. Lukics 62. – 11-esből) NB I, 2021–2022, 27. FORDULÓ HELYSZÍN JÁTÉKVEZETŐ NÉZŐSZÁM Április 8., péntek ZTE FC–Budapest Honvéd 3–1 Zalaegerszeg, ZTE Aréna Karakó Ferenc 2409 Április 9., szombat 14. 45: Kisvárda Master Good–Mezőkövesd Zsóry FC (Tv: M4 Sport) Kisvárda, Várkerti Stadion Csonka Bence 17. 00: Gyirmót FC Győr–Puskás Akadémia FC (Tv: M4 Sport) Gyirmót, Alcufer Stadion Zierkelbach Péter 19. 30: FTC–DVSC (Tv: M4 Sport) Budapest, Groupama Aréna Berke Balázs Április 10., vasárnap 14. 30: Paksi FC–Újpest FC (Tv: M4 Sport) Paks, Paksi FC Stadion 17. 00: MTK Budapest–Mol Fehérvár FC (Tv: M4 Sport) Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion AZ ÁLLÁS 1. Ferencvárosi TC 26 16 5 5 44–21 +23 53 2.

Nego: A magyar válogatott az a csapat, amelyért most harcolok

  1. Sote 1 gyermekklinika
  2. Ezt nézze! Teljesen átalakult Osvárt Andrea - fotó - Blikk
  3. Magyar abc nyomtatható verzió
  4. Szon hu balesetek online

Nem nyalogathatjuk a sebeinket, hanem férfiként fel kell állnunk és meg kell mutatnunk, hogy minden erővel büszkévé akarjuk tenni az országot. Nem lehetünk fáradtak, hiszen kedden játszottunk, több nap is eltelt azóta. Mindent megtettünk azért, hogy a játékosok kipihenhessék magukat. Tüzesnek és frissnek kell lennünk, nincs helye semmiféle kifogásnak. A szövetségi kapitánynak megemlítették, hogy francia kollégája, Didier Deschamps elismerően beszélt róla, mire ő úgy reagált, az is meglepi, hogy a játékosként és edzőként is Európa- és világbajnok edző egyáltalán hallott róla, ismeri őt. Ezután kitért a francia válogatottra: – Tudjuk, hogy a francia mennyire jó csapat, komoly esélyese az Európa-bajnoki címnek. A keretében húsz világklasszist találunk, Kylian Mbappénak pedig szinte földönkívüli adottságai vannak. Ők bizonyára győzelemre játszanak majd, nekünk a teljesítményünk maximumát kell nyújtanunk ellenük, ha jó eredményt akarunk elérni. Nem tartom kizártnak, hogy egy-két kulcsember pihen majd ellenünk, de ettől jottányival sem lesznek gyengébbek.

A családom nagy része Franciaországban él, ám ez most nem számít, én itt vagyok, és a magyar válogatott az a csapat, amelyért harcolni fogok. Loic Nego családja Franciaországban él, de ő most a magyar csapaért tesz meg mindent Fotó: Mirkó István Kérdezték őt az extrém körülményekről, egész pontosan a várható kánikuláról, amire ezt felelte: – A franciák ellen mondjuk a letámadást alkalmazni húsz fokban is nehéz lenne, harmincötben még nehezebb lesz, de a hőség rájuk is hat majd, tehát az eredmény nem ezen fog múlni. Nekünk nyilván többet kell futnunk labda nélkül, amihez tökéletes felkészültségre van szükségünk. Erről beszélt Marco Rossi szövetségi kapitány is, akit arról is faggattak, hogy mentálisan és fizikálisan felfrissült-e a csapata a portugáloktól elszenvedett vereség óta: – Az utolsó percek fájdalmas alakultak azon a meccsen, de azt már magunk mögött kellett hagynunk. Két mérkőzésünk még biztosan hátravan az Európa-bajnokságon, és nekünk a következő feladatra, a franciákra kell összpontosítanunk.